Wie zijn wij

Logopediepraktijk Rondom Taal is een allround logopediepraktijk maar beschikt ook over de nodige specifieke kennis. De volgende specialisaties zijn binnen de praktijk aanwezig:

  • dyslexie/lees- en spellingproblemen
  • PROMPT – behandeling van articulatieproblemen
  • Hodson en Paden – behandeling van articulatieproblemen
  • behandeling van (jonge) slecht verstaanbare kinderen
  • complexe taalproblemen bij kinderen van 0-18 jaar
  • luistervaardigheden
  • behandeling van afwijkende mondgewoonten / OMFT
  • articulatieproblemen bij volwassenen

Even voorstellen

Sanne 

Ik ben Sanne van Heerde – Dijkstra. In 2005 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sinds die tijd ben ik in verschillende logopediepraktijken werkzaam geweest. Ondertussen heb ik aan de universiteit van Nijmegen de masterstudie Taal- en Spraakpathologie gedaan. Door mijn jarenlange ervaring en extra kennis vind ik het een uitdaging om kinderen met een complexe taal- of spraakstoornis te behandelen. In de loop van de jaren heb ik verschillende cursussen gedaan om mijn kennis op peil te houden, waaronder de cursus PROMPT. In 2011 heb ik Logopediepraktijk Rondom Taal opgericht in Zutphen.

Als dyslexiebehandelaar ben ik gecertificeerd om kinderen met de diagnose dyslexie te behandelen. Uiteraard zijn ook de kinderen zonder diagnose dyslexie welkom. Ik ben lid van de Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Cynthia

Mijn naam is Cynthia Morsman en sinds 1 juli ben ik werkzaam bij de Logopediepraktijk Rondom Taal. Na 12 jaar een carrière in het bedrijfsleven te hebben gehad, werk ik vanaf 2017 met veel passie en plezier als logopedist.

Ik werk met kinderen en jong volwassenen aan de spraak- en taalontwikkeling en afwijkende mondgewoonten. Voor de behandeling van afwijkende mondgewoonten ben ik gespecialiseerd in Oromyofunctionele therapie (OMFT). Daarnaast help ik graag volwassenen op het gebied van stemgebruik, ademhaling,  afwijkend mondgedrag en uitspraak. Ik ben lid van de Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Logopedie is een prachtig vak en draagt bij aan communicatie voor iedereen. Een logopedische behandeling is maatwerk, want een ieder is uniek. Ik vind het belangrijk dat cliënten zich bij mij op hun gemak voelen en ik ervaar het als bijzonder en waardevol dat ik een vertrouwensband met hun mag opbouwen.

Tot ziens in de praktijk!